اخذ اشتراک گاز برای سرقفلی بدون اذن مالک امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵,۴۲۲ #62653

با سلام
اینجانب مالک سرقفلی یک باب مغازه در کرج میباشم و اجاره نامه اینجانب در سال 1377 به صورت عادی (دستی) تنظیم شده است. لازم به ذکر است اینجانب دارای مجوز مالکین بابت تغییر شغل، هرگونه تخریب و بازسازی و هرگونه تغییرات میباشم و مالک اشتراک برق و تلفن ملک نیز میباشم و به دلیل فوت اکثریت مالکین و در دسترس نبودن وراث یا نمایندگان قانونی آنها مبلغ اجاره ماهانه سرقفلی را به حساب دادگستری واریز میکنم. جهت خرید اشتراک گاز اینجانب به اداره گاز کرج مراجعه کرده و پس از ارائه مدارک فوق به همراه جواز کسب فرم معرفی به نظام مهندسی دریافت نموده و پس از انجام لوله کشی و اخذ تائیدیه نظام مهندسی جهت تکمیل مراحل اداری به اداره گاز مراجعه نمودم. در کمال ناباوری مسئول امور مشترکین و رئیس اداره به بنده اعلام نمودند که مالکیت اینجانب محرز نیست و باید از مالکین رضایتنامه محظری اخذ کنم و در غیر اینصورت امکان اشتراک پذیری وجود ندارد. حتی با وجود مراجعه اینجانب به بازرسی شرکت گاز مشکل اینجانب حل نشد.
لطفا بنده را راهنمایی فرمائید
با تشکر

مشاوره حقوقی سرقفلی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا باید مالکیت سرقفلی شما و حقوقی که به واسطه آن مبنی بر نوسازی و ... دارید توسط دادگاه محرز شود سپس با دستور دادگاه اداره گاز و ... ملزم به دادن حق انشعاب به شما خواهند بود و ممکن است یک نوبت آگهی نیز بشود.