کسی مکالمات مرا شنود و ضبط میکند آیا بدون مدرک ولی با شاهد شکایت من قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۰,۱۵۲ #6262

آقایی ادعا کرد که با کمک دوستان خود و ارتباطاتی که دارد میتواند تمامی صحیت های تلفنی بنده و خانواده ام را کنترل و شنود کند.در چند روز اخیر وی تمامی صحبت های بنده با دیگران(حتی خانواده ام)را که با گوشی موبایل بوده است میشنود و ضبط میکند و به خود بنده و دیگران بی کم و کاست میگوید و از آنها بر علیه من استفاده میکند.بنده نمیدانم آیا واقعا از دستگاه یا افرادی برای شنود کمک گرفته است و یا از برنامه های جاسوسی و...بر روی گوشی استفاده کرده است.بنده مدرکی بجز شاهدینی که صدای ضبط شده را شنیده اند ندارم.سوال بنده اینست که اگر از مخابرات و...استفاده کرده میتوانم آنرا ثابت کنم و آیا ردی از کار وی باقی میماند؟و در حالت کلی و از هر طریقی که اینکار انجام میگیرد بنده تنها با داشتن شاهد میتوانم شکایت کنم؟با تشکر.

مشاوره حقوقی استراق سمع
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با استناد به شهادت شهود که صدای ضبط شده را شنیده اند از ایشان شکایت نمایید.
موفق باشید

صر فا با شهادت شهود می توانید اقدام نمایید.

سلام اگر شهود دارید و حاضر به ادای شهادت هستند اقدام کنید.

اگر شاهد داشته بله میتوانید اقدام کنید

اگرشاهد دارید ، می توانید

با سلام
با استناد به شهادت شهود که صدای ضبط شده را شنیده اند از ایشان شکایت نمایید.
موفق باشید