من خانمم رو دوست دارم نمیخوام طلاقش بدم، چطور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۳ #62598703

با سلام
خانمی را به عقد موقت ۹۹ ساله خود در آورده ام ایشان با ادعای اینکه کذب بذل مدت رفته اند و به عقد محضری شخص در آمده اند پیش امام جمعه رفتین چون عقد را خودمان خواندیم امام جمعه به ایشان گفتن عقد موخر باطل است اما خانم میگن خانواده اش عقد اولیه رو به خانواده نگفتن و تحت فشارند امام جمعه اول گفتن به عنوان یکی از شهود میان اما حالا میگن قضیه دردسر داره میگن کار خانم حرام است به دردسرش نمیارزه اما بحث حرام ابدی با اون اقاس و من خانمم رو دوست دارم نمیخوام طلاقش بدم حالا میخوام شکایت کنم به کجا و چطور کار رو انجام بدم

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد

شما در صورت وجود ادله در ابتدا باید واقعه نکاح را اثبات نمایید.

سلام شما اثبات وقوع عقد نکاح میتوانید موجبات اعلام بطلان نکاح دوم را فراهم آورید