آیا با گذشت یک سال می توان شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۹۵ #62587561

با سلام پارسال یکی از آشنا های بنده بهم پسوورد اینستاگرامش رو داد و گفت که وارد اکانتم شو و اکانتش هم تایید دو مرحله ای داشت و تا وقتی که رمزی که براش روی شماره موبایلش رفته بود رو برام نفرستاد نمیتونستم وارد اکانت بشم و بعدش بعد یک مدت هم از اکانتش خارج شدم ایشون خودش رمز و اطلاعات رو بهم دادن که وارد حسابشون بشم الان رابطه ای دیگه باهاشون ندارم و چت هایی هم مبنی بر اینکه خودشون رمز رو بهم دادن و خواستن وارد اکانت بشم ندارم ایشون میتونه به جرم هک ازم شکایت کنه و نتیجه بگیره؟ چون پیامی که پارسال وارد اکانتش شدم رو داره قطعا از طریق ایمیلش. و اگه شکایت کرد چگونه از خودم دفاع کنم و میخوام بدونم بعد از گذشت یک سال میشه باز به جرم هک از کسی شکایت کرد یا خیر با اینکه هک نکردم و خودش رمز رو داده فقط میخوام بدونم که مرور زمان شاملش میشه یا خیر
لطفا به هر دوتا سوالم پاسخ بدید
۱. شامل مرور زمان هست یا خیر؟
و اگر نیست و میتوانند شکایت کنند نتیجه ای میگیرن و اگه نتیجه میگیرن از شکایت من چون چتامون رو ندارم چگونه از خودم دفاع کنم که خودشون رمز رو دادن و حتی چون تایید دو مرحله ای داشته باید پیامک میرفته رو شمارشون و بعد رمز رو میفرستادن و من میتونستم وارد اکانت بشم
در کل هک نکردم و خودشون رمز و اطلاعات رو بهم دادن ولی پیامامون که مدرکم بوده که خودش اطلاعات داده رو ندارم .

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام. مشکول مرورزمان شده وقابل شکایت نیست

امکان شکایت برای شما وجود دارد.

سلام
حسب توضیحات امکان شکایت وجود دارد ولکن مع الوصف جرمی اتفاق نیفتاده است .

بسمه تعالی : با توجه به اینکه از جرایم قابل گذشت میباشد لذا پس از گذشت یکسال شکایت ایشان مشمول مرور زمان میباشد برابر قوانینجدید تعدیل مجازاتها . لذا پاسخ شما ۱- بله هست ۲- اینکه فرض عذم شموبلیت در مرور زمان خدمت شما عرض کنم صرف اوصافی که فرمودید مشمول هک نیست و جرمی قابل تصور نیست . زمانی میتوان فرضا جرم دانست که شما اطلاعاتی را از ایشان منتشر نمایید یا تعییراتی برعلیه ایشان انجام دهید.

موضوع مطروحه وقتی خود اطلاعات را ب شما داده اند مشمول عنوان مجرمانه هک نیست
مشمول مرور زمان نشده و میتوان اقدام ب شکایت کرد

سلام
در هر صورت مسئولیتی متوجه شما نیست

با سلام میتواتنید طرح شکایت کنید