آیا فروشنده می تونه ادعا مبنی بر نگرفتن پول رو بکنه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۹ #62574356

سلام .یک واحد آپارتمان پیش خرید کردم حدود دو سال از موعد تحویلش گذشته و فروشنده از روی مبایعه نامه ملک رو به ما فروخته و املاکی که معامله انجام شده سازنده ساختمان هستند و در مبایعه که نوشتند واحد در و مشخص نکردند و فقط ذکر کردند که متراژی از ساختمان به ما فروخته شده و الان که ما درخواست تحویل واحد رو داریم میگن این مبایعه نامه ارزش قانونی نداره چون واحد مشخص نشده .در ضمن تمام تعهدات از جانب ما انجام شده و کل پول رو دریافت کردند و سازنده پارسال از ما خواستن که واحد رو کابینت کنیم و ما انجام دادیم ولی تحویا ندادن. در ضمن ما مقداری از پول را به فروشنده ندادیم چون خارج از دسترس بودند و در موعد مقرر به املاک دادیم و ایشان به ما رسید پرداخت پول رو دادند و مهر کردند و کد قرار داد رو نوشتند ولی فروشنده امضا نکرده ،آیا فروشنده می تونه ادعا مبنی بر نگرفتن پول رو بکنه،در ضمن املاکی هنوز کد رهگیری نگرفته چون به گفته خودشون قرارداد غیر قانونیه

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قراردادتان نافذ است ولیکن بایستی مراحلی را طی نمایید تا بتوانید به حقتان برسید ، برای حل مشکلتان مشاوره تلفنی از طریق سایت بنیاد وکلا برایتان نیاز است .