مزاحمت قابل پیگیریه؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۴۰۲ #62551104

با سلام . من به مدت یکسال ادمین پیج اینستاگرام که در زمینه باینری اپشن فعالیت داشتن بودم.بعد از اتمام همکاری صاحب پیج حقوق بنده پرداخت نکرد و با شماره مختلف که به اسم خودشون نیست با من تماس میگیرن و فحش های ناموسی میدن و تهدید به تجاوز میکنن.
بعد خط خاموش میکنن یه مدت با خط جدید تماس میگیرن .یکبار هم تو واتس اپ با یه شماره فحش ناموسی دادن که این پیام هارو دارم . خودشون میگن شماره ها مال خودشون نیست .با توجه به اینکه باینری اپشن غیر قانونی و اینکه ایشون فحاشی و تهدیداشون از طریق سیم کارت هایی هست که به اسم خودشون نیستو به نتیجه میرسه ؟ من مدتی از ترس این اقا نمیتونم بیرون برم دچار تیک عصبی شدم .ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تحت عنوان ایجاد مزاحمت و تهدید میتوانید طرح شکایت

تحت عناوین اتهامی مزاحمت و تهدید قابل پیگرد کیفری است.

بادرودوسلام باعنوان مزاحمت و تهدید وافترا شکایت تقدیم و طرح نمایید.

باسلام
تحت عنوان مزاحمت و تهدید شکایت نمایید .

با سلام
تحت عنوان ایجاد مزاحمت و فحاشی از وی شکایت نمایید اسکرین پیامهای خود را نیز پیوست نمایید.

شکایت حود را تحت عنوان مزاحمت تهدید افترا از طریق دفاترخدمات به ثبت برسانید

سلام بله تحت مزاحمت می توانید شکایت کنید.