آیا اعسار من بابت دیه، قبول میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۷۸ #62550055

باسلام من یکسال پیش ضرب و جرح داشتم با همسرم بعد دو ماه دادخواست مهریه دادم و ۷۰ ملیون شد زدن به حسابم طی این مدت مقداریش صرف هزینه تحصیل و خرج شخصیم شد و ۲۰ تومن اضاف اومد زدم به حساب مامان الان محکوم به پرداخت ۱۰۳ ملیون دیه شدم دادخواست اعسار دادم آیا موافقت میشه در چه صورت؟؟

مشاوره حقوقی دیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام، چنانچه ادله ایی مبنی بر پرداخت یکجای مبلغ اگجهتداثبات ادعای خود به دادگاه ارایه نمایید، احتمال اینکه اعسار شما پذیرفته شود زیاد است

با سلام
شما می توانید درخواست اعسار نمایید در صورت معسر شناخته شدن شما مبلغ دیه بصورت تقسیط پرداخت می گردد

سلام
در صورتیکه محرز شود توانایی پرداخت بصورت یکجا را ندارید اعسار شما پذیرفته خواهد شد.

اگر دلایل و مستنداتی که ذکر میکنید و برای قاضی علم شود که شما توان پرداخت ندارید بله

سلام امکان پذیرش تقاضای شما وجود دارد و بستگی به دلایل استنادی دارد