ازدواج با مرد هندی، چه تبعات حقوقی دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸۳۵ #62528565

با سلام . میخواستم بپرسم که آیا اگر در کشور هندوستان با مرد هندی ازدواج کنم برای ورود به کشور دچار مشکل نمیشوم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر طبق قانون برای ورود و خروج مشکلی نخواهید داشت

خیر با توجه به اینکه شما تبعه ی ایران محسوب میگردید مشکلی در ورود و خروج ازکشور نخواهید داشت

خیر . مشکلی برای ورود و خروج به ایران نخواهید داشت . البته امکان اخذ تابعیت ایرانی برای همسرتان وجود ندارد .

با سلام و احترام
مخاطب گرامی شما تابعیت ایران را دارید مشکلی جهت ورود و خروج ندارید

نه خیر بر اساس اینکه تابعیت دولت ایران از سیستم خون ،خاک تبعیت میکند اشکالی در ورود خروج شما تاثیری ندارد