اگر خودم تاریخ بزنم و اسم خودم را در حواله کرد بنویسم آیا جعل است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۹ #62517083

سلام
من به کسی پول داده ام و به عنوان ضمانت پرداخت از او سفته گرفته ام برای بازپرداخت پول به او اظهار نامه دادم اما توجهی نکرد و تقریبا مطمئن هستم که خودش پولم را پس نخواهد داد سفته فاقد تاریخ و نام است
آیا می توانم بالافاصله بعد واخواست شکواییه بدهم یا اینکه باید صبر کنم ابلاغ واخواست به دست متعهد برسد سپس شکواییه بدهم

مشاوره حقوقی جعل
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
وقت بخیر
بلافاصله پس از واخواست سفته می توانید دادخواست مطالبه وجه سفته را مطرح نمایید.
همچنین لازم به ذکر است که زمانی که صادرکننده سفته، سفته ای بدون تاریخ و بدون ذکر کلمه ای در حواله کرد به شما می دهد، در واقع اختیار تکمیل موارد لازم را به شما داده است.

می توانید سفته را تاریخ بزنید و این موضوع جعل نیست

سلام.پاسخ میتواند دوگانه باشد،اما در هرصورت جعل نیست،از یک دیدگاه میتوان شما را نماینده طرفتان شناخت و حق تکمیل مندرجات را برای شما قایل بود و از سمت دیگر میتوان شما را خاین در امانتی دانست که نزد شما سپرده شده است .همه چیز بستگی به تدارک دفاعیات و سایر امورات جاریه در محکمه خواهد داشت.

خیر جعل صورت نگرفته چون سفته سفیدامضا در اختیار شما قرار گرفته قانونا حق تکمیل و اقدام دارید

سلام
وقتی سند تجاری مانند چک یا سفته بدون تاریخ داده می شوند فرض بر این است که صادرکننده اجازه قید تاریخ را به دارنده چک داده است.