آیا قانون میتونه مجبورشون کنه که از اون خونه بلند بشن و برن خونه اصلی خودشون تو روستا؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۶۲ #62499676

سوال فوری دارم به دلیل اینکه میخوام شنبه سوم آبان شکایت کنم
با سلام.
ساکن شهرستان کوار در استان فارس هستیم،حدود یک ماه و نیم هست که خونمون رو عوض کردیم و اومدیم تو یه ساختمون دو طبقه که طبقه اول صاحبخونه هست و طبقه دوم دوتا واحده که یکیش ماییم و یکی دیگش یه زن و شوهر با یه دختر بچه دبستانی و یه پسر یک ساله. از صبح ساعت ۶ صدای جیغ زدن بی پایان بچه هاشون شروع میشه تا دیروقتی از شب.خانواده بنده همگی کارمند هستیم و تو این شهر از احترام خوبی برخورداریم.چند بار خودمون و صاحبخونه به صورت مسالمت آمیز با این همسایه بیشعور صحبت کردیم و تذکر دادیم اما واقعا هیچ تاثیری نداشت،حالا صاحبخونه دست روی دست گذاشته که یکیمون کنار بیاد و اسباب کشی کنه، «یک بار وقتی زن و دوتا بچه جیغ جیغوی همسایه سر ظهر داشتن سر و صدا میکردن مادرم رفتن در خونشون و دعوای لفظی پیش اومد،همون روز شوهر نامرد و بیشرف همسایه پیام داد به شماره مادرم و هم توهین و ناسزا های لایق خودش و زنش رو گفت هم تهدید کرد.اون رو من و بابام هم تو خونه بودیم اما در خونه اونا نرفتیم چون زنش تنها بود، اولین مورد بخاطر این میخوایم شکایت کنیم، و دومین شکایت هم بخاطر سر و صدای آزار دهندشون، من به شخصه از دسیبل سنج استفاده میکنم و فیلم از سر و صداشون میگیرم، لطف کنید راهنمایی کنید که این شکایتا تا چه حد میتونن پیش برن و مجازات اون فرد چی هست؟ آیا میتونه با پارتی بازی یا پول مجازاتشو بخره؟

مشاوره حقوقی مزاحمت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بابت توهین و فحاشی میتوانید شکایت کنید
درخصوص سروصدا و مزاحمت نیز با پلیس تماس بگیرید تا صورتجلسه شود و سپس شکایت کنید

سلام بابت توهین و تهدید ک طی پیامک ارسال شده میتوانید شکایت مطرح کنید و ب شهادت شهود نیز استناد کنید بابت مزاحمت و سلب آسایش هم میتوانید استشهادیه تنظیم کنید و از این باب شکایت مطرح کنید

با عنوان جرایم مذکور (مزاحمت و توهین و تهدید) از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به ثبت شکایت کنید

۱-میتوانید با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرید تا برای رویت و تهیه ی گزارش از مزاحمت ایشان اقدام کنند همچنین می توانید استشهاد محلی تهیه کرده ، به دفاتر خدمات قضائی شهرتان مراجعه کرده و دادخواستی مبنی بر مزاحمت همسایه به پیوست استشهاد محلی و مدارک دیگری که در دست دارید تقدیم کنید
۲-در ضمن شما با در دست داشتن پیامک توهین آمیز همسایه خود نیز میتوانید از ایشان بابت توهین شکایت کنید

سلام
شکایت خود را مبنی بر آزار و اذیت همسایه مزاحم به پلیس تسلیم کنید
حتما به نوع مزاحمت و تاریخ آن اشاره کنید. در صورت امکان با مدارک تصویری یا صوتی و با شهادت شاهدان و
مزاحمت‌های همسایه مزاحم را مستندسازی کنید.

بسمه تغالی : با عنوان (ایجاد مزاحمت و سلب آسایش) شکواییه کیفری تقدیم دادسرا کنید نتیجه خواهید گرفت

بابت آزار سر صدای همسایه طی شکایت از دادگاه تقاضا کنید مامور کلانتری جهت رویت ثبت گزارش اقدام کند ،یا میتوانی با کلانتری جهت ثبت گزارش اقدام کنید ،یکی از راهای اثبات جرم می باشد دوم بابت توهین تهمت تهدید با توجه به مستندات شکایت کنید