پدرم سعی داره با اذیت کردن مادرم کاری کنه که بدون گرفتن چیزی، خودش طلاق بگیره، چکار کنیم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۶۲ #62494141

باسلام و خداقوت، مامانم ۳۶ سال شده با پدرم ازدواج کرده، مهریه شون هم ۱۰۰۰۰۰ تومان بوده، الان بغیر از مهریه چیز دیگری هم شامل حالشون میشه، چون پدرم سعی داره با اذیت کردن مادرم با تحقیر و توهین کاری کنه، که بدون گرفتن چیزی، خودش طلاق بگیره، ممنون میشم راهنمایی ام بفرماید، باتشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مادر شما علاوه بر مطالبه مهریه اجرت المثل ایام زوجیت را نیز می‌تواند مطالبه کند

مهریه مادر شما به روز محاسبه میشود. مادر شما میتواند دادخواست اجرت المثل و نفقه بدهد.

با سلام
مهریه مادر شما علاوه بر اینکه به نرخ روز محاسبه خواهد شد مادر شما حق مطالبه نفقه و اجرت المثل ایام زوجیت را نیز دارد.

با سلام
این مادرتان است که می تواند برعکس قضیه با اسباب قانونی که در اختیار دارد ابتکار عمل را بدست بگیرد:
۱- شکایت ترک انفاق (نفقه گذشته)
۲- دادخواست مطالبه مهریه + نفقه جاریه + اجرت المثل ایام زوجیت
۳- در خصوص اذیت و آزار و احیانا ضرب و جرح(با گواهی پزشکی قانونی) نیز می توان طرح شکایت نمود

ضمنا مهریه ۱۰۰هزارتومانی ۳۶سال پیش ، به نرخ روز برابر است با : ۵۷،۲۲۵،۰۰۰ تومان

سلام.ایشان می توانند نسبت به مطالبه مهریه به نرخ روز،اجرت المثل ایام زوجیت و نفقه حال و گذشته دادخواست طرح نمایند.

با سلام
میتوانند در خصوص مهریه اقدام کرده و اموال پدر را توقیف کنند
میتوانند تقاضای اجرت المثل ایام زوجیت کنند.

به مهر
مهریه حق مالی عندالمطالبه می باشد و به خواست زوج به پرداخت ارتباطی ندارد.
همسر هر زمان بخواهد می تواند مهریه خود را مطالبه نماید
اجرت المثل و نفقه از جمله حقوق دیگر زن می باشد که می تواند مطالبه نماید
فارغ :از مباحث مالی می توان با اثبات آزار و اذیت زوج (ضرب و جرح .توهین . تهدید ) از سؤ رفتار بیشتر ایشان جلوگیری نمود.