آیا معرفی مال از سمت شخص ثالث مانع جلب بدهکار می شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳,۱۷۷ #62464212

من یک محکومیت مالی بابت چک دارم و اعسارم پذیرفته نشد، در اجرا یکی از دوستان مالی را معرفی کرد که سند رسمی ندارد و زمینی است که در روستا می باشد اجرا نیابت داد که خودم مال را در اجرای احکام شهر نزدیک به محل زمین کارشناسی و مزایده کنم، آیا طلبکار می تو اند حکم جلب بگیرد؟ ایا فقط برای سند رسمی جلب نمی دهند؟ اگر نمی تواند تا کی؟، تا زمانی که مبلغ زمین مشخص شد یا زمانی که مزایده شد و به فروش رسید؟ اگر بدهی ۵۰۰ میلیون بود و احتمال می رود زمین حدود ۵۰ میلیون می ارزد نیز در صدور جلب تاثیر دارد؟ در هر صورت هدف گرفتند رضایت و توافق در پرداخت قسطی از طلبکار است و این زمین صرفا بابت خرید زمان جهت جمع کردن پول است اما وکیل شاکی بسیار پیگیر جلب است آیا اقدام برای معرفی این مال با مشخصات گفته شده مانع جلب است؟

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نام خدا
با سلام
احتراما بر اساس تبصره یک ماده ۳۴ قانون اجرای احکام مدنی شخص ثالث نیز می تواند برای وصول محکوم به مال معرفی کند اما چنانچه مال معرفی شده چه از سوی ثالث پوشش تمام محکوم به را ندهد محکوم له می تواند برای باقی مانده محکوم به در راستای ماده ۳قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی جلب شما را بگیرد اما تا قبل از توقیف و انجام کارشناسی(ارزیابی) و قطعیت نظر کارشناس امکان جلب وجود ندارد شایان ذکر است چنانچه مال معرفی شده دارای سند ثبتی رسمی نباشد در راستای مده ۱۰۱قانون اجرای احکام مدنی توقیف می شود

ملک معرفی شده فعلا می تواند مانع موقتی جهت صدور حکم جلب شود.