چطور میتونم تو جلسه دادگاه بگم مثلا مبایعه نامه دست خوانده هست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۵۱ #62450071

سلام
من در پرونده ای که دارم مدارک و دلایلم در نزد خوانده می باشد ولی خوانده خودم که باهاش صحبت میکنم نمیده چطور میتونم تو جلسه دادگاه بگم مثلا مبایعه نامه دست خوانده هست با یکی از وکلای شهر مون صحبت کردم گفت استناد کن ماده ۲۰۹ قانون آیین دادرسی مدنی بنظرت ون چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
زمانی می توانید به ماده مذکور استناد کنید که خوانده به وجود مدارک نزد خودش اعتراف کند.

باسلام
چنانچه خوانده نزد قاضی به وجود مدارک نزد خود اقرار کند میتوانید به ماده مذکور استناد کنید.

با سلام
اولا استناد به ماده ۲۰۹ مذکور مستلزم اقرار شخص مذکور به وجود سند نزد خود خواهد بود واگر ایشان چنین اقراری را ننماید استناد به این ماده اثری نخواهد داشت
ثانیا درصورتیکه استفاده از این ماده ابتر وبلانتیجه گردد میتوانید از سایر ادله اثباتی منجمله شهادت شهود واتیان سوگند ادعای خودرا ثابت نمایید

سلام
اساسا ارائه دلیل با مدعی و خواهان است چنانچه خوانده وجود اسناد نزد خود را اقرار کرد ماده ۲۰۹ قانون آیین دادرسی مدنی قابل استفاده است.

درود بر شما، در اینصورت شما می‌توانید از شهادت شهود بهره جویید، استناد به ماده ۲۰۹ قانون آئین دادرسی مدنی منوط به شرایطی خواهد بود، لکن امکان استناد وجود دارد.