در شناسنامه جدیدم چرا اسم زنی که طلاق دادم و ازش هم فرزندی ندارم ثبت شده؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۶ #62444191

باسلام وقتی زن گرفتم شناسنامه درست بود فرزند هم نداشتیم و نداریم ولی وقتی طلاقش دادم ممنوع الخدمات بودم و شناسنامم تحویل ثبت احوال داده بودم رفتم محضر با یک ایه طلاق دادم بعد چند سال شناسنامه بنام پدرم باطل شد و بنام مادرم شناسنامه گرفتم ولی با وجودی که فرزند نداشتم تو شناسنامه جدیدم ازدواج رو ثبت کردن و یه مهر قسمت ازدواج و یک مهر قسمت طلاق زدند و اسم اون خانم هم تو شناسنامم زدن راهی نداره اسم ایشون از شناسنامه من حذف بشه؟ در ضمن من این خانم سال ۹۴ طلاق دادم ولی تو شناسنامه جدیدم تاریخ طلاق سال ۹۷ ثبت کردن چرا؟ باتشکر

مشاوره حقوقی حذف نام همسر از شناسنامه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورت ازدواج مجدد امکان حذف نام همسرسابق وجود دارد

با سلام
صورتی که مجددا ازدواج کرده باشید میتوانید حذف کنید .

با سلام، خیر نمی توانید حذف کنید مگر در صورت ازدواج مجدد

در صورت ازدواج مجدد حذف خواهد شد

سلام مگه قرار بوده ثبت نشود بزرگوار تنها در صورتیکه مجددا ازدواج نموده باشید قابل حذف است .

مشخصات همسر سابق تنها در صورتیکه مجددا ازدواج نموده باشید قابل حذف است .