شکایت رفع تصرف کردم که کارشناس که آشنای آن شخص بوده به نفع او رای داده؛ باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۴۲۱ #62440788

با سلام چند سال پیش زمین کشاورزی را قولنامه ای خریداری کردم که حدود آن کاملا مشخصه و سند داره.من قسمتی از آن راکاشتم و حال که میخواهم بقیه آن رابکارم یکی از اهالی روستا ادعای مالکیت آن رادارد .شکایت رفع تصرف کردم که کارشناس که آشنای آن شخص بوده به نفع او رای داده .حال باید چکار کنم در ضمن من را تهدید کرده که شکایت کرده ام حال نمیدانم جواب چیست لطفا راهنمایی کنید چکار کنم؟؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید در مهلت تعیین شده به نظریه کارشناسی اعتراض کنید

وقت بخیر به نظر کارشناسی اعتراض کنید

باسلام به نظریه کارشناس اعتراض کنید

با سلام،به نظریه کارشناس در مهلت مقرر اعتراض کنید.

سلام
باید به نظریه کارشناس در شعبه ای که کار رو به کارشناس ارجاع داده اعتراض کنید

سلام و عرض ادب
به نظریه کارشناس اعتراض نموده
طرح دعوی اثبات مالکیت به استناد تصرف سابق و کشت و احیا نموده
در صورت ملی قلمداد شدن زمین میبایست دادخواست اعتراض به رای هیات حل اختلاف تقدیم نمود

باسلام و درود به نظریه کارشناسی اعتراض نموده و درخواست کارشناسی سه نفره مطرح نمایید.