برای یک پیمان کار داخل یک ساختمان کار کردم حالا پول من را نمیدهد؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۵۵ #62435996

سلام . برای یک پیمان کار کار میکردم حالا طلب من را که ۱۲ میلیون است نمیدهد. قرارداد هم نداریم. کجا دادخواست بدهم شورا حل اختلاف یا اداره کار؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
در صلاحیت شورا حل اختلاف می باشد از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید.

بهترین راه طبق اشتشاهدیه و سایر دلایل کارگری خود به دفتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه با احتساب کلیه خسارت قانونی و تاخیر تادیه بدهید

در پاسخ قبلی شورای حل اختلاف صحیح است .

با سلام
ابتدا ارسال نامه اظهار فرمائید در صورت عدم پرداخت با تامین دلیل مطالبه وجه طرح دادخواست شود اگر مبلغ کمتر از بیست میلیون یادداشتهای حل اختلاف رسیدگی می شود.

باید از طریق شهود استشهادیه تنظیم نمایید و درخواست تامین دلیل دهید تا میزان آن مشخص شود و سپس دادخواست مطالبه وجه علیه طرف مقابل مطرح نمایید

با سلام دادخواست مطالبه وجه دهید و از طریق دفاتر خدمات قضایی اقامه دعوا کنید و مدارکی هم که دلیل بر کار شما برای ایشان است مثل شهادت شهود ارائه دهید. پیام هایی هم که بین شما رد و بدل شده میتواند اماره باشد.

سلام یک استشهادیه مبنی بر تعداد روزهای کارکرد خود یا انجام کار( برمبنای توافق قبلی با پیمانکار ) تنظیم کنید و به امضای افرادی که مطلع هستند برسانید و سپس به استناد آن دادخواست مطالبه وجه را مطرح کنید.