نحوه استرداد جهیزیه و گرفتن مهریه، به چه صورت است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۷۴ #62427599

سلام
اگه زن که در سال ۱۳۷۳ ازدواج کرده و جهیزیه برده است به خانه مرد و الان که بخواد جهیزیه خود را بخواهد برای مثال یخچال که برده خراب شود یا مرد فروخته و تازشو بخرد، زن وقتی بخواهد جهیزیه را استرداد کند چطور خواهد شد؟
مهریه یک میلیون تومان در سال۱۳۷۳ و به اجرا گذاشتن مهریه در۱۳۹۸ چند میلیون میشود؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مهریه حدود ۵۸ میلیون تومان برای سال ۹۸است. جهیزیه هر چه مونده میتونی ببری
پیشنهاد میشه از طریق داوری و سازش اقدام کنی

سلام
در مورد استرداد جهیزیه فقط همان عین اموال را می توان مطالبه و استرداد کرد و لا غیر

اموالی که تبدیل شده به عنوان جهیزیه متعلق به زن نیست . مگر زن آنها را خریده باشد

استردادجهیزیه فقط اقلامی که متعلق به شماست را میتوانید بگیرید و اقلامی که تلف شده یا تعویض شده را نمی توانید بگیرید .
مهریه حدود ۵۸ میلیون تومان میشود

با سلام مهریه شما به تاریخ روز ۵۸ میلییون و ۵۰۰ هزارتومان میباشد. موارد جهیزیه موجود به همان وضعیتی که وجود دارد قابل استرداد است و موارد نو شده و یا تعویض شده استرداد نمیشود.

با سلام
مهریه ۵۸ میلیون تومان
استرداد جهزیه صرفا طبق لیست سیاهه جهزیه که به امضا زوج رسیده و استفاده گردیده قابل مطالبه میباشد
تقریبا میشه گفت عملا خیلی چیزی باقی نمیماند

سلام دوست عزیز
مهریه به نرخ امروز محاسبه می گردد و حدود ۶۰ میلیون تومان است ولی در خصوص جهیزیه چون اقلام مصرفی هستند و تا به امروز مستهلک شده اند بنظر می رسد چیزی برای مطالبه کردن نمانده است.