اگه وکالت در طلاق ناقص باشه و شوهرم مانع از طلاق بشه، می تونم به مهریه ابراء شده رجوع کنم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۲۵۲ #62376595

من و شوهرم در یک تاریخ به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کردیم، من در یک اقرارنامه مجزا کل مهریه رو ابراو کردم، و شوهرم همون روز به من طی یک وکالت نامه، وکالت درطلاق دادن.
الان که میخام اقدام به طلاق کنم، متوجه شدم وکالت در طلاقی که به من دادن ناقص هستش و وکلا میگن عزل وکیل بدرستی ساقط نشده و اگه شوهرت بخواد می تونه مانع از طلاق بشه.
اگه واقعا وکالت در طلاق ناقص باشه و شوهرم مانع از طلاق بشه، می تونم به مهریه رجوع کنم؟
من اون روز در ازای گرفتن وکالت در طلاق کل مهریه رو ابراء کردم، الان اگه این وکالت در طلاق بلا استفاده بشه، چکار می تونم کنم؟ راهی هست به مهریه رجوع کنم یا سند اقرار به ابراو مهریه رو باطل کنم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.در ابراء امکان رجوع وجود ندارد....

با سلام ،در صورتی که ابراء نموده باشید امکان رجوع به مهریه وجود نخواهد داشت

در ابراء امکان رجوع وجود ندارد.

خیر در صورت ابراء امکان رجوع به مهریه وجود ندارد.

دز صورت ابرا امکان رجوع وجود ندارد

سلام وقت بخیر
در صورتیکه ابراء نموده باشید قابل رجوع نمیباشد

درود اگر بخشیده باشند قابل رجوع نیست