آیا من می توانم از برادرم اجاره ۱۰ سال را طلب کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۲۸ #62372488

سلام
وقت بخیر
بنده و برادر و مادرم یک خانه شراکتی دو طبقه داریم که سهم هرکدوم از ۹۶ شعیر به شرح زیر است
من ۳۴ شعیر
مادرم ۳۸ شعیر
برادرم ۲۴ شعیر
الان ۱۰ ساله برادرم توی یک طبقه ساکن است
بنده و مادرم توی یه طبقه
در ضمن هر طبقه یک واحدی است
با توجه به اینکه هیچ گونه قرارداد یا حرفی مبنی بر مستاجر بودن برادرم نیست
آیا بنده می توانم برای این ۱۰ سال اجاره از ایشان طلب کنم؟

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
پاسخ همکار ارجمند آقای توسلی کامل بنظر میرید

با سلام پاسخ همکارمان آقای توسلی کامل است

چون دراین ده سال بااجازه و رضایت شما ساکن بوده ، بنا برقولی ، نمی توانید

بسمه تعالی : کل ساختمان را قاضی محترم به کارشناسی و قیمت گذاری واگذار میکنن و قیمت اجاره هر واحد را مستقلا اعلام میکنند و ارزش هر واحد و نهایتا ارزش کل سهام ساختمان مشخص و سهم هر کدام را در طی ۱۰ سال مشخص و معلوم میکنند ( زیرا تفکیک سهم نکردید و سهم هر کدام به قدر معین و مشصا تفکیک نشده) برابر قدر السهمی که فرمودید بعد میتوان مطالبه یا تهاتر نمود یعنی اگر شما بیشتر طلبکار شدید بالیقین قابل مطالبه از برادرتان خواهد شد یا میتوانید ماعوض از سهم ملکی ایشان بردارید البته برداشتن قدر السهم منوط به رضایت برادرتان است شاید ایشان نقدا پرداخت نماید یا بطریقی دیگر پرداخت کند و چنانچه ایشان به هر طریقی پرداخت ننماید میتوانید بعد از روند مطالبه سهم ایشان را بعنوان مال قابل وصول معرفی نمایید تا به مزایده گذارده شود (البته از طریق دادگاه بعد از اینکه رای بنفع شما صادر شد) و در زمان مزایده میتوانید شما سهم مزایده رو بعنوان طلب خود بردارید و اگر بیشتر از طلب شما بود مابقی رو به ایشان نقدا پرداخت کنید . والله اعلم
اما نکته مهم قابل عرض از این حقیر : با برادرتان برادر گونه بگذرید و حق خود را حلال کنید که خداوند متعال جل جلاله بالیقین هزاران برابر ماعوض دنیا و عقبی خواهد داد که نیکی با برادر عین احسان و بزرگی است . و برادر قابل تکرار نیست . عذر خواهی میکنم اگر اضافه گویی گردم . یا علی