شماره پرونده تجدید نظر چه شماره ای است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۴۱ #62372380

آیا شماره پرونده تجدید نظر با شماره پرونده شکایت اولیه یکسان است؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
شماره شانزده رقمی پرونده در تمام مراحل رسیدگی یکسان است .

شماره پرونده از بدو رسیدگی تغییر نمی کند و این شماره بایگانی، شماره دادنامه، ابلاغ و دادخواست ها هستند که در مراحل مختلف تغییر می کنند.

.با سلام شماره ۱۶ رقمی پرونده یکسانه ولی شماره بایگانی شعبه مختلف

با سلام خیر شماره پرونده هر کدام جداگانه هست.

با درود خیر یکسان نیست شماره کلاسه جدید به آن اختصاص میابد.

با درود..
در حال حاضــر شــماره ۱۶رقمـی پرونده در تمامی مراحل رسـیدگی از شــورای حل اختلاف تا دادگاه بدوی و تجدیدنظر و دیوانعالی کشور یکـی بوده و تغییری نمی کند. و تنـها شماره بایگانی شعبه در مراجع مختلف دادگاه متفاوت می باشد..

پرونده یک شماره ۱۶ رقمی ثابت دارد که در تمامی مراجع واحد است، و همچنین در هر ردیف فرعی و مراجع مختلف شماره بایگانی متفاوتی وجود دارد که ۵ یا ۶ رقمی است.