به قرار اناطه اعتراض کنم یا در دادگاه حقوقی اثبات مالکیت کنم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۵۳۵ #62357666

بنده حواله خودروی سند در رهن از شخصی خریداری میکنم و قولنامه خرید دستنویسی با ایشان مینویسم،خودرو و مدارک خودرو توسط برادرم سرقت شده ،علیه برادرم در دادگاه کیفری نسبت به سرقت شکایت کردم برادرم ادعا میکند قولنامه جعلی است و مالک خودرو خواهرم است زیرا پول خودرو از کارت او پرداخت شده و تمامی مدارک خودرو به نام مالک اولیه است ولی هیچ مدرکی از خودرو وجود زیرا تمامی مدارک سرقت شده.سند خودرو همچنان در رهن ایرانخودرو است.مالک اصلی در دادگاه کیفری قسم خورده که خودرو را به من فروخته دادگاه کیفری قرار اناطه جهت اثبات مالکیت در دادگاه حقوقی صادر کرده است.الان به قرار اناطه اعتراض کنم یا در دادگاه حقوقی اثبات مالکیت کنم؟برای اثبات مالکیت باید از مالک اصلی شکایت کنم یا کسانیکه ادعای مالکیت دارن؟

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به قرار اناطه اعتراض نمایید .

هم اعتراض کنید هم اثبات مالکیت

درود قرار اناطه نسبت به اموال منقول صادر نمیشود

درود
در خصوص اموال منقول نباید قراراناطه صادر شود.

باسلام
قرار اناطه نسبت به اموال منقول صادر نمیشود. در مهلت مقرر به قرار صادره اعتراض نمایید

باسلام
درمورد اموال منقول قرار اناطه صادر نمیشود

سلام و وقت بخیر.
مطابق ماده ۲۷۰ آیین دادرسی کیفری قرار اناطه قابل اعتراض هست و برای اموال منقول قرار اناطه صادر نمیشود و خود دادسرا رسیدگی میکند.به قرار اناطه اعتراض کنید چون خودرو مال منقول است اصولا نباید اناطه صادر میشد
موفق باشید