شورای اصلاحات اراضی تا چه حد اختیار دارد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۵۷ #62356189

با سلام،پدر بنده سال ۶۱ تمامی ملک کسی را خریداری نموده،سال ۸۶ خانواده ایی ازما شکایت کردندبا این عنوان که پدر آنها زارع شخصی بوده که ما ملک را از وی خریده ایم،و به اصطلاح صاحب نسق هستند،پدرشان در زمان اصلاحات ارزی سال ۴۲ زارع فرد مورد نظر بوده و ما ملک را ۲۰ سال بعد خریداری کرده ایم،چون دسترسی به شخص مورد نظر ندارند چندین‌مرتبه از ما شکایت کرده اند و محکوم شده اند،به تازگی نامه ایی از شوارای اصلاحات ارازی به دستمان رسیده،دلیل چه میتواند باشد لطفا راهنمایی کنید
سپاس

مشاوره حقوقی ملکی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام اظهارنظر به بررسی نیازدارد.

با سلام و احترام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است.

با احترام برای اظهار نظر دقیق نیاز به بررسی بیشتر اسناد و مدارک شماست

جهت ارایه مشاوره رویت و ملاحظه متن نامه ضروری ست.

سلام باید مدارک و مستندات بیشتری ارائه بدهید ولی در مورد حق نسق ایشان باتوجه به فاصله ای که افتاده چیزی تعلق نمی گیرد

موضوع نامه را مشخص کنید تا امکان پاسخگویی وجود داشته باشد

بنام خدا،اظهارنظر نیاز به بررسی بیشتر دارد.