به عنوان اماره تایید می شود و یا رد میشود؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۵۶۲ #62349568

اسکرین شات اکانت حذف شده تلگرام که در ان ایدی و یا شماره تماس مشخص نباشد

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.احتمالا رد خواهد شد .

صرف اسکرین شات بعنوان دلیل با وصف حذف اکانت بعنوان اماره خیلی بعید است قبول شود.

اسکرین شات با توجه به توضیح شما قابل پذیرش نیست

درود . درصورتیکه آیدی وشماره مشخص و انتساب آن محرز میگشت به عنوان اماره ای جهت کمک به علم قاضی که یکی ازادله اثبات دعوا علم قاضی بوده میتوانست مورد انتفاع قرارگیرد ولی به جهت نامشخص بودن رد میشود

سلام نسبت به جرم مهم انجام شده ونظر قاضی پرونده .موفق باشید

به احتمال خیلی زیاد رد میشه

بادرود/ امکانش کم است اگر به فرض محال قبول شود به روند برونده کمکی نمیکند چون اماره است نه دلیل