راه اثبات که من پولو کشیدم به دستگاه پز چطوره؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۷۵ #62347871

سلام وقت بخیر . خسته نباشید
بنده یک ماه پیش به دندانپزشک مراجعه کردم .دندان عقل منو کشید . بعد دکتر گفت که بیار دندون هاتو کلا ترمیم کنم .منم حالم خوب نبود گفتم باشه قبول کردم و به اصرار دکتر مبلغ ۷ونیم ملیون بابت بیانه کارت کشیدم ...
ولی متاسفانه فرداش فهمیدم که دکتر قیمت رو زیاد گفته برا ترمیم . به دکتر گفتم پولو برگردونه نمیخوام ترمیم کنه. دکتر پول رو برنمیگردونه .چندین بار هم رفتم ولی دکتر پولو نمیده . . الان من چطور پولمو بگیرم از دکتر . ؟؟؟ چون دکتر میگه با اون پول وسایل برا ترمیم خردیم .. .
.. چون دستگاه پز به احتمال زیاد به نام خوده دکتر و مطب نیس ... لطفا راهنمایی کنید .ممنون ..

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بدوا اظهار نامه بفرستید

با سلام ،در ابتدای امر از طریق اظهارنامه مراتب را به ایشان اعلام نمایید در صورتی که اقدام ننمود از طریق دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی دادخواست مطالبه وجه نمایید

با سلام
ابتدا ظهارنامه دهید در صورت افاقه نکردن دادخواست مطالبه وجه دهید

سلام بدوا باارسال اظهارنامه مطالبه نمایید

باسلام ابتدا اظهار نامه ارسال ودر صورت عدم نتیجه دادخواست مطرح نمایید.

ابتدا از طریق اظهارنامه مراتب را به وی ابلاغ نمایید و بسته به پاسخ وی اقدام قاننی نمایید . در صورت عدم پاسخگویی چاره ای جز طرح دعوی بر علیه صاحب دستگاه پوز نخواهید داشت .

رسید پرداخت وجه را با ارسال اظهارنامه به مخاطب پزشک ارسال کنید و مهلت ۱۰ روزه را برای استرداد بدهید بعد از مضی مهلت دادخواست مطالبه وجه مستند به رسید را به دادگاه تقدیم کنید