جرم مخفی کردن بیماری ارثی چیست؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۱,۲۸۴ #62347179

سلام.
بعد عقد متوجه شدم خانم من بیماری ارثی دارد در صورت اثبات جرمش چیست؟

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
جرمی متوجه ایشان نمیباشد، در صورت اثبات مشمول فسخ نکاح میشوید.

با سلام و احترام
در فرض سوال شما، جرمی محقق نشده است و قابل پیگیرس کیفری نمی باشد.
اما حسب نوع بیماری و سایر شرایط می توانید امکان فسخ داشته باشید.

سلام جرم نیست ولی می تواند از اسباب فسخ نکاح باشد

جرم نیست مخفی کردن بیماری.

بستگی به نوع بیماری دارد
در کل ، مخفی کردن بیماری جرم نیست ولی در صورتی که از بیماریهای مصرح در قانون باشد میتواند از موارد فسخ نکاح و عدم تعلق مهریه به زوجه باشد

جرم محسوب نمیشود و جریمه ندارد امکان دارد فسخ نکاح شود

سلام برادر عزیز
اولا نوع بیماری مهم است. هر بیماری موجب خیار فسخ نکاح نمیشود. بیماری صعب العلاجی که زندگی را برای زوج سخت کندو موجبات هزینه هایی برایش باشد.
ثانیا باید اثبات کنید بیماری قبل از عقد در دختر وجود داشته است.
سوما باید ثابت کنید شما از آن بیماری قبل از عقد بی‌خبر بوده اید.
چهارما باید ثابت کنید بمحض اطلاع اقدام کرده اید. سکوت شما پس از اطلاع از بیماری بمدت طولانی بمعنای قبول شما بوده است.
پنجما بجز قانون اخلاق هم موادی دارد که رعایت آنها انسان را انسان تر میکند. همیشه حق برای گرفتن نیست،گاهی با بخشیدن حق میتوان حقیقت را یافت.