برای جبران خسارتها چه اقدام قانونی باید کرد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۲۷ #62340640

سلام قربان،وقتتون بخیر
ببخشید در آشوبها و اعتراضات شهری که خسارت مالی به مردم وارد میشه و مباشر ایراد خسارت مشخص نیست میشه به طرفیت شورای تامین شهرستان و نیروی انتظامی دادخواست داد؟
اگر راهنمایی و کمکی بکنید ممنون میشم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
خیر متاسفانه هیچ نهادی در این خصوص پاسخگو نیست.

در صورتی که وارد کننده خسارت شناسایی نشود امکان مطالبه خسارت نخواهد بود لذا در صورت داشتن بیمه در این خصوص می توانید از طریق شرکت بیمه ای که تعهد در این موارد را قبول نمود است اقدام کنید

سلام
شکایت رااصولامیتوان بدون درج نام متهم وعلیه متهمی که شناخته نشده هم مطرح نمودولی خوب آیااصلاچنین متهمی قابل شناسایی است!علیه مراجع انتظامی نیزمردوداست چون مسبب ایجادخسارت نیستندمتاسفانه دراعتراضات اموال مردمی که هیچ دخالتی نداشته اندتخریب میشودوراهی برای جبران نیست.

با سلام دولت باید جبران خسارت نماید ولی باید راه طولانی طی کنید ولی باز ....

یکی از مهمترین وظایف نهاد تعقیب مقابله با افرادی است که با ارتکاب جرایم و نقض قانون ، امنیت عمومی جامعه را برهم
میزنند. برای همین منظور وظیفه دادسرا تعقیب کلیه جرایم می باشد. اما گاهی اتفاق می افتد که در شکایت مطروحه از
سوی شاکی متهم معین نمی باشد یا اعالم جرم به دادسرا شده اما متهم شناسایی نشده در چنین حالتی نیز مقامات قضایی
دادسرا مکلف به انجام تحقیقات تا زمان شناسایی متهم می باشند. و عدم شناسایی متهم و نامعین بودن وی مانعی بر سر راه تحقیقات نهاد تعقیب نمی باشد در قوانین آیین دادرسی و در مواد مختلفی به این تکلیف اشاره شده است. و بازپرس و مقام تعقیب بایستی در این موارد تحقیقات را ادامه دهند و به بهانه عدم تعیین متهم نمی توانند تحقیقات را متوقف نماید لذا با ثبت شکایت نام متشاکی مجهول المکان ذکر گردد وعلیه متشاکی ناشناس شکایت کیفری ثبت کنید

چنانچه فردی اموال خصوصی متعلق به مردم را از بین ببرد، بر اساس قانون مجازات خواهد شد.

در این خصوص بر حسب ماده ۶۷۷ بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی، «هرکس عمدا اشیای منقول یا غیرمنقول متعلق به دیگری را تخریب کند یا به هر نحو، کلا یا بعضا تلف کند و از کار اندازد، به حبس از۶ ماه تا سه سال محکوم خواهد شد لذا علیه افراد ناشناس جرم تخریب اقدام به ثبت شکایت کیفری تخت عنوان تخریب کنید مطابق ماده۱۱۵ بازپرس می تواند در صورت موافقت
دادستان و در جرایم تعزیری درجه۵ تا ۱ در صورت نامعین بودن متهم تحقیقات را متوقف و اقدام به بایگانی کردن پرونده
بصورت موقت نماید. در ارتباط با قرارهای نهایی دادسرا نیز این موضوع بایستی با شرایط و اوضاع و احوال مربوط به هر کدام از
این قرارها تطبیق داده شود. در زمینه نامعین بودن متهم در دادگاه نیز بایستی گفت که عدم تعیین و شناسایی متهم در مرحله
صدور رای در دادگاه این مرجع را با مشکالت و دشواری هایی مواجه می سازد چرا که در صورت عدم تعیین و شناسایی

درود بر شما، در این موارد حتی اگر شکایتی به طرفیت دولت یا نیروهای نظامی شود، راه به جایی نخواهد برد، چرا که نیروهای نظامی و دولتی عملا مسول جبران خسارت نخواهند بود، لذا بهتر است شکایت خود را علیه افراد ناشناس مطرح نمایید تا اقدامات مقتضی در این خصوص به عمل آید.