نفقه از وی ساقط می‌شود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۳۹ #62328319

سلام وقت بخیر.ایا نفقه پدری که نابینا هست ولی دارای حقوق بازنشستگان به مبلغ ۳۰۰۰۰۰۰ تومان می‌باشد همچنین دارای املاک و پول در بانک می‌باشد امکان پذیر هست یا نفقه از وی ساقط می‌شود در حالی که دختر شغلی ندارد چون تحصیلات دانشگاهی ندارد

مشاوره حقوقی نفقه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای استحقاق پرداخت نفقه، علاوه بر وجود رابطه قرابت در قانون دو شرط در نظر گرفته شده: ۱- نیاز مالی شخصی که مطالبه نفقه می نماید؛ ۲- توانایی مالی کسی که قرار است نفقه بپردازد.
به نظر می رسد هر دو شرط در اینجا وجود داشته باشد و لذا پرداخت نفقه دختر بر عهده پدر خواهد بود.

با سلام
دختر تا قبل از ازدواج از نفقه منتفع می شود و حتی خدایی نکرده در صورت فوت حقوق متوفی به ایشان تعلق میگیرد.

چون دختر واجب نفقه میباشد مستحق نفقه است وضعیت پدر مطابق با آنچه در سوال آمده تاثیری در این موضوع ندارد، مضافا آنکه نامبرده توانایی مالی‌ نیز دارد.

سلام با توجه ب تمکن مالی پدر مکلف ب پرداخت نفقه دختر هستند

سلام
اگر پدر مال دار هست و توانایی دادن نفقه را دارد حتی اگر نابینا باشد باید پرداخت کند و الا از طریق دادگاه قابل مطالبه است

دختر تا زمانی که مجرد هست نفقه اش به عهده ی پدر می باشد و نابینایی باعث اسقاط حق نفقه نمی شود

نفقه دختری که مجرد باشد به عهده پدر است و نابینایی پدر موجب سقوط حق نفقه نمی شود .