آیا شامل مالیات بر خانه خالی میشود؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۶۸ #62316613

با عرض سلام و احترام
طبقه اول به اسم من و خواهرم است.
و طبقه دوم به اسم مادرم است.
به واسطه شغل حساس پرستاری که دارم صبح تا شب در بیمارستان هستم و بخاطر اینکه پدر و مادر پیرم در معرض کرونا قرار نگیرند پدر و مادرم در طبقه اول که به اسم من و خواهرم است زندگی میکنند و
من شبها وقتی بر میگردم به عنوان جای خواب در طبقه دوم میخابم.
طبقه دوم خانه ما که به اسم مادرم است شامل مالیات میشود؟
با توجه به اینکه هرکس میتواند یه واحد خالی به اسم خود داشته باشد حتی اگر بلا استفاده بماند و خالی بماند
آیا طبقه دوم که به اسم مادرم است شامل مالیات بر خانه خالی میشود؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام مشمول مالیات نمی باشد.

با سلام و احترام

خیر - مشمول مالیات نیست.

هنوز صراحتا اعلام نشده که این قانون چطور اجرا گردد و یا بهتر بگویم وضعیت درصد مالیات چگونه است
لکن در مورد سوال شما، این نکته قابل درک است که مادر شما یک واحد آپارتمان دارد ولاغیر که بنام خودش می باشد، لکن آن تنبیهی که قانون اخیرالتصویب برای مالکان بیش از چند واحد خالی درنظر گرفته شده در مورد مادرتان جاری نمی گردد و البته برای شما که مالک طبقه اول هستین

سلام
حسب توضیحات مشمول مالیات نیست .

با احترام مشمول مالیات نیست.

با سلام
خیر مشمول مالیات نخواهید شد

خیر مورد گفته شده شامل مالیات نمیشه