چطور میتونم اظهارنامه عدم تمکین رد کنم و چه اقدامی بهتره انجام بدم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۵ #62311692

سلام
همسرم ۳ ماهه منزل را ترک کرده و مهریه را گذاشته به اجرا ولی هنوز دادخواستی برام نیومده فقط حساب ها مسدود شده

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و اظهارنامه ای مبنی بر دعوت زوجه به تمکین ارسال و مهلت ۴۸ ساعت برای بازگشت تعیین کنید سپس در صورت عدم بازگشت دادخواست الزام به تمکین تقدیم کنید.
در صورت صدور حکم عدم تمکین می توانید طبق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید

سلام شما میتوانید اظهار نامه ای برای ایشان مبنی بر عدم تمکین ارسال نمایید و نسبت به تهیه استشهادیه مبنی بر ترک اختیاری منزل نیز به جهت اثبات آن به دادگاه اقدام نمایید

شما ابتدا اظهارنامه برای تمکین برای همسرتون ارسال نمایید سپس دادخواست الزام به تمکین