ملاقات با فرزند پسر چگونه است؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۴۴ #62275955

سلام من یه پسر ۳ساله دارم که حضانتش بامنه مادرش ۱۰ ماه نه زنگی نه خبری نه دیداری بابچم نکردبعد۱۰ماه شکایت کرده برای ملاقات دادگاه هم از ساعت ۱۴ روز پنج شنبه تا
۱۴ روز جمعه بهش وقت ملاقات داده،که بعدش تجدیدنظر داد که زمانش کمه و مکان ملاقاتم محل زندگی شوهرمه و اون تو روستا زندگی میکنه و من شهر که من اونجا متوجه شدم مکان ملاقات خونه ی خودمونه تو روستا، حالا اون میگه میخوام بچه رو ساعت ۱۴ پنجشنبه ببرم شب پیشم باشه و ۱۴ جمعه برگردونم منم اجازه نمیدم،الان چجوریه میتونه ببره با خودش که شب پیشش بمونه یا این که ۱۴پنجشنبه تا ۱۴جمعه وقت داره بیاد روستامون بچمو چند ساعت ملاقات کنه وبره؟چجوریه

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حکم دادگاه برای طرفین لازم الاتباع است.

سلام.حکم دادگاه برای طرفین لازم الاجراست پس باید در زمان مقرر طرفین حاضر شوند

با درود طرفین میبایست طبق حکم دادگاه عمل نمایند.

با سلام حکم دادگاه برای طرفین لازم الاجراست

سلام
طرفین میبایست طبق حکم دادگاه عمل نمایند.

در اینخصوص توافق طرفین در نظر گرفته می‌شود لیکن اگر دادگاه رای در اینخصوص صادر کرده همان ملاک عمل و معیار هست،رای دادگاه فصل الخطاب هست

با سلام
باید به حکم دادگاه عمل شود توسط هر دو طرف