من فریب مردی را خوردم، الان چیکار کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۹۱۵ #62263241

من زنی ۴۰ ساله هستم و مدتی با مردی اشنا شدم و با هم دوست بودیم و بهم علاقه مند شدیم چون دست شوهرم تنگ بود، تمام نیازهای من هم توسط مرد دیگری براورده می شد حالا همسر اون مرد قضیه رو فهمیده و رابطه ما تمام شده، خیلی بهم علاقه مند شده بودیم ولی اون مرد به سر خونه و زندگی ش برگشته ولی من زندگیم تباه شده.
به چه عنوانی می توانم ازش شکایت کنم؟
ولی پای خودم گیر نباشه.
لطفا راهنمایی م کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهرحال با پیگیری به هر عنوان پای شما گیر است

سلام
در موردی که گفتید هر گونه اقدام برای هر دوی شما به لحاظ قضایی دردسرساز می شود.

طبق قاعده اقدام من اقدم علی نفسه فلا یلومن الا نفسه... متاسفانه این ارتباط گیری غیر شرعی و قانونی با علم به تاهل طرف مقابل و خود شروع شده و هر دو طرف مسئولیت کیفری دارند و نمیتوان از بار مسئولیت آن رها شد و فقط یک طرف را مقصر این امر دانست هیچ فریبی هم در میان نبوده و هر دو عاقل و بالغ و آگاه بوده اند. در صورت شکایت هر دو طرف به جرم رابطه محاکمه و شلاق خواهند خورد.

سلام
واقعا فهم این قضیه سخت است وقتی شما متاهل هستید با مرد دیگری که ایشان نیز متاهل هستند رابطه برقرار می کنید و عنوان می کنید که به یکدیگر علاقمند نیز هستید و جالبتر این امر را در اینجا بی پرده مطرح می کنید واقعا این جامعه به کجا می رود و قبح برخی امور به چه شکل ریخته است! از منظر حقوقی قانون از کسی حمایت نمی کند که خود قصد دور زدن قانون را داشته است.

باتوجه به توضیحات کسی شما رافریب نداده بلکه زن اون آقا متوجه شده و رابطه شما تمام شده

سلام
نمی توانید کاری بدون دردسر برای خودتان انجام دهید. خودتان نیز مقصر هستید حتی در صورت تجرد حق چنین کاری را ندارید چه رسد به تاهل و همسر دار بودن.

سلام و وقت بخیر
با توجه به اینکه شما متاهل هستید و مرتکب چنین عملی شده اید به هر صورت رابطه نامشروع محرز هست و تحت هر شرایطی اتهام متوجه شما نیز هست لذا نمی توانید شکایت نمایید.