آیا بنده میتونم از اون خانم بعنوان فریب و اغفال شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۰۵ #62262697

سلام.در سایت همسریابی با خانمی آشنا شدم که در پروفایل خودش را مطلقه معرفی کرده بود.ایشان به من پیام دادن و درخواست آشنایی کردن.بعد چند جلسه تماس تلفنی و واتساپی متوجه خلاف این موضوع شدم.ظاهرا خانم چندماه هست جدا زندگی میکند ولی هنوز طلاق ثبت نشده است.و مدت عده هم نگذشته است.از اونجا که بنده هم ۶سال است متارکه کرده ام اولین صحبت به ایشان تاکید کردم خط قرمز من ایجاد رابطه با زن متاهل هست.ایشان مجدد تاکید کردن خیالت راحت.تموم شده همه چیز.حتی قرار شد کپی شناسنامه برام بفرسته.بعد چند روز متوجه شدم خانم دروغ گفته و هنوز طلاق ثبت محضر نشده.و از طریق مادر این خانم متوجه موضوع شده.سوالم اینه،اون آقا میتونه با بدست اوردن شماره من از من شکایت کنه؟حتی بعنوان مزاحم تلفنی همسرش؟جهت اثبات بیگناهی خودم؟تمامی پیامهای ارسالی ایشان به من و ابراز علاقه کردن های اون خانم رو هم اسکرین دارم.به شدت این موضوع تمرکز من رو بهم زده.لطفا راهنمایی بفرمایید.با سپاس از استادان کانون وکلا.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام احتمال تبرئه شدن بسیار است

با سلام
همینطور که خودتان بیان کردید شما مرتکب اشتباه و جرمی نشده اید. نگران نباشید در صورت شکایت از شما هم با ارائه مستندات دفاعتان پذیرفته خواهد شد و تبرئه خواهید شد. بعد از آن مرحله می توانید شکایت اعاده حیثیت مطرح کنید.

سلام همسر این خانم می تواند شکایت کند اما شما هم با توجه به مدارک می توانید از خود دفاع نماید

جرمی رخ نداده است...

سلام
با فرض سوال و مدارک موجود احتمال تبرئه شدن بسیار است

با سلام
دوست عزیز بابت اینکه همسر اون خانم بتونه شکایت کنه بله امکان داره ولی با توجه به توصیفاتی که دادید شما نیز جای دفاع دارید و بعید میدونم براتون دردسر ساز بشه این موضوع جای نگرانی نیست .

موضوع جای نگرانی نداشته و در صورت شکایت نیز امکان دفاع برای شما وجود دارد .