دادگاه گفته باید درخواست مالی باشه و مبلغی باید پرداخت کنید؛ متن به این صورت بود ممکنه اشتباه از متن بوده باشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۹ #62252694

با سلام
من در شرکتی با سمت برنامه نویس مشغول به کار بود کارفرما سفته ای از بنده دریافت نمود و هیچ رسید سفته ای به من تحویل ندادند در سفته هم ننوشته بودم بابت ضمانت کاری و همچنین نسخه ای از قرارداد رو هم به من ندادن. و من هر چی بهشون گفتم که رسید بهم بدن گفتن نمیدم. من اظهاریه ای رو ارسال کردم اما به اظهاریه هم جواب ندادن. دادخواستی رو ارسال کردم دادخواست برگشت از مرجع قضایی خورد رفتم پیگیر موضوع از دفتر قضایی شدم گفتن شما درخواست سایر دعاوی غیرمالی ثبت کردید دادگاه گفته باید درخواست مالی باشه و مبلغ یک میلیون و سیصد باید پرداخت کنید. من این مبلغ رو ندارم و حتی کارفرما دو ماه حقوق رو هم بهم ندادن. متن دادخواست به این صورت بود ممکنه اشتباه از متن بوده باشه.

دادستان محترم عمومی و انقلاب شهر شیراز
با عرض سلام و ادب
به عرض می رساند اینجانب در تاریخ ..... پس از تنظیم قرارداد کار با شرکت..... ، جهت حسن انجام کار سفته ای به مبلغ ۴۰۰ میلیون ریال به شماره ..... به کارفرمای خود به رسم امانت سپردم یا گذشت مدت ۵ ماه از پایان قرارداد سفته مذکور را مطالبه کردم لیکن متشکی عنه از استرداد سفته سر باز می زند. لازم به ذکر است ایشان در قبال دریافت سفته از دادن رسید به اینجانب نیز سر باز می زدند و هیچگونه رسیدی در قبال دریافت سفته به اینجانب تحویل نداده اند. اینجانب اظهارنامه ای به شماره ....... در تاریخ ...... به ایشان ارسال کرده و استرداد سفته را مطالبه کردم اما متشکی عنه پاسخی نداده و اقدامی جهت همکاری در رابطه با این موضوع با بنده انجام نداده اند. لذا با توجه به ادله اینجانب شامل اظهارنامه و قرارداد تنظیم شده که ایشان از دادن یک نسخه از آن به اینجانب امتناع نموده است و شهادت شهود می باشد.همچنین با نظر به اینکه فعل ارتکابی متشکی عنه وجد وصف مجرمانه خیانت در امانت می باشد با استناد به ماده ۶۷۳ قانون مجازات اسلامی تعزیرات و مجازات های بازدارنده تقاضای تعقیب کیفری ومجازات ایشان مورد استدعا می باشد.
سپاس

ممنون میشم راهنماییم کنید
تشکر

مشاوره حقوقی سفته
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متن دادخواست صحیح نیست و با خلط موضوعات حقوقی و کیفری تنظیم گردیده است . باید دادخواست صحیحی تنظیم کرده و با ابطال تمبر دادزسی در دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح آن در دادگاه نمایید . اگر قادر به پرداخت هزینه تمبر دادرسی نباشید میتوانید درخواست اعسار کنید .

اول اداره کار شکایت کنید بابت حق حقوق همون جا بگو تحوبل دادم سفته جهت ضمانت کار بعد از صدور رای اگر نپذیرفت ابلاغیه بگیر برو دادگاه درخواست مطالبه سند مالی کن