یک ششم سهم مادرشوهر از دارایی پسرش چگونه محاسبه می شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۱۶۹ #62236762

با سلام
سوال بنده درباره نحوه تقسیم ارثیه به وراث هست. درباره ملکی که بین زن و شوهری به صورت نصف نصف تقسیم شده بوده. آنها تصمیم میگیرند ملک را تخریب و آپارتمان جدیدی روی آن احداث کنند. زمانی که آپارتمان در حال احداث به مرحله ساخت سقف پارکینگ میرسد
شوهر فوت میکند و زن به ساخت آپارتمان ادامه می دهد. مادر شوهر درسال فوت شوهر در قید حیات بوده است. اما هم اکنون فوت شده اند.
می خواهیم بدانیم یک ششم سهم مادرشوهر از دارایی پسرش چگونه محاسبه می شود؟
با توجه به اینکه در زمان فوت مرد، فقط سقف پارکینگ زده شده بوده و ستونهای طبقه اول.
آیا اکنون سهم مادرشوهر از تک تک واحدها محاسبه میشود یا از زمین؟.

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام سهم مادر متوفی یک ششم از ترکه است که برای مشخص شدن مقدار ترکه اموال متوفی که دارای سند رسمی به نام متوفی بوده توسط کارشناس مشخص میشود که لازم است ابتدا دادخواست تحریر ترکه بدهید تا اموال متوفی توسط کارشناس ارزیابی گردد و سپس برای تقسیم سهم الارث اقدام شود به هر حال باید مشخص گردد که سند زمین که ملک بر روی ان احداث شده به نام کیست ومدارک ملک و پروانه ساخت بررسی گردد

باسلام وقوت بخیر
آنچه که سندی به نام متوفی بوده است درزمان بعداز فوت بین وراثش نقسیم میشود که طبق گفته شما به مادرهمسرتون ۱/۶ ارث میرسدباید مشخص شودعلی ایحال برای مشخص شدن سهم الارث به صورت دقیق باید ملک درزمان فوت شوهرتون و حیات مادرشوهرتون کارشناسی شود .