تصرف غیر قانونی زمین را به دادگاه حقوقی یا کیفری باید شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۱,۶۹۷ #62217286

بسمه تعالی
شخصی بدون اذن و داشتن هیچ مدرکی زمینم را تصرف کرده است و به هیچ عنوان نتوانستم رفع مزاحمت کنم
از اینرو می خواهم از متصرف شکایت کنم ،و تقاضای قلع وقمع بنای احداثی را بنمایم ولی نمیدانم به کدام دادگاه، حقوقی یا کیفری شکایت کنم ؟
ضمنا": برای اثبات مالکیت خودم می خواهم بدونم که نیازی هست ، فروشنده را نیز بعنوان خوانده قرار بدم یا فقط قولنامه ای که از پدرم به بنده ارث رسیده بهمراه انحصار وراث اموال پدرم را به دادگاه بدم کافیست
وچنانچه قراردادن فروشنده بعنوان خوانده نیز الزامی بود
آیا میتونم بلحاظ طولانی بودن (زمان خرید زمین) ، که ۸۳ سال پیش بوده است ،
و اکنون بصورت موروثی به اینجانب رسیده ، وبنده هم هیچ اطلاعی از ایشان (فروشنده) ندارم
و یا درصورت فوت فروشنده از وارثین وی نیز هیچ شناختی وجود ندارد !
آیا میتونم ، درچنین حالتی ( مجهوالمکان ) بودن منشاء مورد معامله، از داد گاه درخواست نشرآگهی کنم ؟

تشکر از لطفی که خواهید داشت

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید در دادگاه محل وقوع ملک اقامه دعاوی کنید.

دادگاه محل وقوع ملک صالح به رسیدگی است.

باید دادخواست خود را به طرفیت متصرف تقدیم دادگاه کنید و مرجع صالح به رسیدگی دادگاه محل وقوع ملک است.

با سلام
دادخواست حقوقی بدهید .

با درود دعوا می‌بایست در دادگاه محل وقوع ملک طرح گردد

باسلام
چنانچه سند به نام پدرتان باشد شما و سایر وراث به عنوان قائم مقام عام میتوانید دادخواست خلع ید و رفع وقلع وقمع بدهید

با احترام باید داخواست حقوقی در دادگاه محل وقوع ملک مطرح نمایید