ازدواج بدون اذن پدر چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۱ #62186400

سلام من با یه آقایی هستم که پدرم اجازه ازدواج رو نمیدن و شرط های سنگینی میزارن و ما همه راهایی که فکر میکردیم شاید مدرم راضی بشن رو رفتیم ولی نشد و اینکه من با این آقا یک بار رابطه داشتم و باکره نیستم و قبلا هم ازدواج نکردم هر دفتر ازدواجی که رفتم گفتن امکانش نیست و حتما باید اذن پدر باشه اگر امکانش هست راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ممکن است بعضی از دفاتر ازدواج مخصوصا در شهرستان ها تخطی کنند و قبول نکنن و میتوانید با گواهی عدم بکاره بودن و اقرار بدون اذن پدر ازدواج نمایید

با توجه به ازاله بکارت نیازی به اذن پدر نبوده و با تهیه گواهی تایید ازاله از یک متخصص و اقرار به باکره نبودن در دفترخانه میتوانید عقد خود را ثبت کنید .

با سلام با ارایه گواهی عدم باکره بودن و یا اقرار به آن ازدواج کنید
ازاله بکارت به هر طریق موجب سقوط اذن پدر میشود