با توجه به شغلش و خالی موندن آپارتمان آیا امکان مصادره وجود دارد یا خیر؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱۵۵ #62185468

با عرض سلام و ادب خدمت مدافعین حق.
یکی از بستگانم یک واحد آپارتمان داره. همسرش مدتی است که مهریه رو به اجرا گذاشته، اکنون آپارتمان این بنده خدا توقیف شده. ایشون شاغل هستند و شغلشون به گونه‌ای هستش که ۲۳ روز از ماه را دور از خانه و خانواده به سر می‌بره،

مشاوره حقوقی مهریه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام چنانچه مسکن متناسب شان شما باشد ازمستثنیات دین تلقی می شود.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید نخیر جزو مستثنیات دین می باشد و قابل توقیف نیست .

درود بر شما
توقیف منزل مسکونی ارتباطی به شغل افراد ندارد و منزل تا یک واحد جز مستثنیات دین و غیر قابل توقیف است.

با درود یک منزل متناسب شان شما باشد مستثنیات دین شناخته می‌شود

با احترام اگر فقط همین یک ملک را دارند جز مستثنیات دین محسوب شده و امکان توقیف نیست

اگر تنها ملک ایشان بوده مستثنیات دین محسوب شده و امکان توقیف نیست

با سلام جز مستثنیات دین محسوب می شود