چه دعوای متقابلی در دعوای مطالبه چک می تواند انجام دهد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۰۷۵ #62185406

با سلام ضمن تبریک سال نو خوانده چه دعوای متقابلی در دعوای مطالبه چک می تواند انجام دهد؟ منظور اینکه خواهان دعوی اقامه کرده مبنی بر مطالبه وجه چک، خوانده در دعوای متقابل با چه عنوان هایی می تواند اقامه کند دعوی خود را لطفا مثال بزنید. با تشکر

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درودبرشما
درابتدابهتراست از مشاوره حضوری همکاران وکیل استفاده نمایید اما دعاوی تقابل فرضااگر دارنده بلافصل هستیدوچک بابت قرادادی صادرشده است دعوای بطلان قرارداددرصورت بطلان قابل طرح است.

سلام و درود
عناوینی چون دعوای استرداد چک و اعلام بطلان چک و ...
ولی خیلی متداول نیست و معمولا درصورت جعل چک به عنوان دفاع تقاضای ارجاع به کارشناس خط و امضا میدهند.

با سلام و احترام
شرایط باید شرایط بررسی شود
ولی طرح دعاوی متقابل در این باب بسیار دشوار است.

درخصوص بحث مطالبه وجه چک دعوایی مثل تقابل و یا جلب ثالث مورد قبول قرار نمی گیرد و به صورت جداگانه رسیدگی می شود و با توجه به وصف تجریدی بودن چک ،در مورد مطالبه وجه چک حکم محکومیت صادر می شود.