برای پیگیری هویت خودم چه کاری باید انجام دهم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۸ #62182935

سلام وقت بخیر اول از همه موضوع هویت خودمان بخواهم پیگیری کنم از کدام مرجع و به چه طریق میتوانم این کار را انجام دهم ظاهرا پدر بزرگ مادری بنده این جور که از شواهد موجود است و میگوند حدود ۷۰سال قبل پدر بزرگم همراه مادرش از طریق مرز آذربایجان وارد ایران شده است و چگونه میتوانم پیگیری کنم در ضمن پدر بزرگم به رحمت خدا رفته است و مادر بزرگم هم همینطور ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با دستور دادگاه میتوانید از طریق اداره ثبت احوال برای آن اقدام کنید.

با درود فراوان
از طریق استعلام از اداره ثبت احوال و اداره گذرنامه .