اگه درخواست طلاق بدم با وجود شواهد باز هم مهریه بهش تعلق میگیره؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۳۰ #62159923

همسر من مدتی است با یه آقایی رابطه داره البته فقط تلفنی ومن هم ازشون هم فیلم دارم هم چتاشون تو واتساب هست خودشم اقرار میکنه که این کار کرده خواستم بپرسم اگه درخواست طلاق بدم با وجود شواهد باز هم مهریه بهش تعلق میگیره ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مهریه در هر صورت به زوجه تعلق میگیرد و اثبات رابطه نامشروع مانع اسقاط مهریه نخواهد شد و شما می توانیدزوجه راطلاق دهید

اثبات رابطه نامشروع تاثیری در مهریه ندارد و در هر صورت مهریه به زوجه تعلق می گیرد

با سلام مهریه در هر صورت به زوجه تعلق میگیرد و اثبات رابطه نامشروع مانعی برای مطالبه مهریه نمی باشد

موضوع رابطه نامشروع ارتباطی ب مهریه زوجه ندارد و حق مطالبه رو ساقط نمی‌کند هرزمانی میتوانید ایشان را طلاق دهید منتهی با تعیین تکلیف حقوق مالی

با سلام
مهریه دین زوج به زوجه هست و با هیچ چیزی از بین نمی رود و در هر صورت به ایشان تعلق می گیرد

سلام مهریه هیچ ارتباطی به طلاق و اثبات رابطه نامشروع ندارد و بر دین مرد است

باسلام واحترام مهریه در هرصورت به ایشان تعلق میگیرد