درخواست اعسارم رد میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۷ #62153046

با سلام و احترام
بنده مطابق با رای وحدت رویه ۷۷۴ مورخ ۲۰/۱/۹۸ قبل از قطعی شدن رای مهریه و اجرای آن، ماشین خود را به یکی از بستگان نزدیکم انتقال دادم. در دادگاه اعسار، قاضی بر اساس لایحه ای که از سمت زوجه ارائه شد، اصرار به این پرسش داشت که در یک سال اخیر ایا ماشین داشتم؟
بشدت عصبی بود و جواب من هم این بود که فعلا ندارم؟
بعد از جلسه، برای من اخطار ابلاغیه اومد مبنی بر پاسخ صریح به یک سال انتقال اموال. با توجه به ماده ۲۱ و نیز رای وحدت رویه بالا، ایا قاضی میتواند اعسار بنده را رد کند؟
در حالی که من مطابق با مواد بالا فرار از دین نکرده ام چون تا ان زمان رای قطعی به مدیون بودن من صادر نشده بود.
در صورت رد اعسار، به احتمال تبانی با قاضی، امکان اعتراض می باشد؟
ممنون

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

- پذیرش یا عدم پذیرش اعسار بستگی به نحوه شهادت شهود و برداشت قاضی از سایر قراین است .
- در صورت رد اعسار میتوانید تقاضای تجدیدنظر کنید .
- با توجه به دستورالعمل صادره قطعا اعسار شما پذیرفته خواهد شد ولی احتمال دارد که مبلغ اقساط بالاتری تعیین شود .