تهمت و آسیب به دیگری چگونه قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۳ #62142130

سلام خسته نباشید چن تا سوال داشتم
چند شب پیش داماد ما که در مراسم تولد بود به خانه ما آمد و با زور وارد خانه شد دعوا کرد و داد و فریاد راه انداخت و ناخن انگشت پدرم را با دندانش شکست و عمل جراحی انجام شد و دست های مادرم کبود شده به همه تهمت زد توروخدا میشه ما رو راهنمایی کنید چیکار کنیم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

بر اساس ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی در مورد تهدید:
«هر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان ازدو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»

همچنین بر اساس ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی در مورد فحاشی:
«توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک، چنانچه موجب حد قذف نباشد، به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه و یا پنجاه هزار‌ تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود.»

همچنین ضرب و جرح عمدی در قانون جرم است و موجب مجازات و دیه می باشد.

لذا با مراجعه به پزشکی قانونی و اخذ گواهی در مورد جراحات، از طریق دادسرا و در قالب شکایت کیفری می توانید با عنوان توهین و تهدید و ضرب و جرح عمدی شکایت بفرمایید.

توصیه می شود جهت پیگیری این موضوع حتما با وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت و همفکری نمایید.

با آرزوی موفقیت و سلامتی برای شما

سلام
اقدام ایشان تحت عنوان ضرب و جرح عمدی از طرف آسیب دیدگان قابل شکایت است.