آیا با توجه که او به ما حمله کرده و همچنین اینکه شاهد گفته من ندیدم، آیا امکان دارد برای ما دیه ببرن؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۱۵ #62139812

سلام و وقت بخیر
ببخشید من و پدرم چند ماه بیشتر یک نفر که از قبل با ما خصومت شخصی داشته بود، هنگامی که داشتیم راه خودمون را در جاده می رفتیم با ماشین راه ما رو بست و ما پیاده شدیم بعد از آن پسر ایشان که از قبل به او اطلاع داده بود به این مکان آمد و به بنده حمله کرد که من فرار کردم، و من از اینکه ایشان راه من را بستن و پسرشان به من حمله کرده فیلم گرفتم، بعدش که آنها متوجه فیلم گرفتن شدن، هر دو به من حمله کردن و موبایل من را بزور گرفتن. بعد از آن یکی از اقوام هر دوی ما که آنجا بودند موبایل رو با وساطت پس گرفتن. الان که پرونده در بازپرسی قرار دارد. پسر ایشان ادعا کرده است که من و پدرم ایشان رو هل دادیم و تاندون پاش آسیب دیده است. شاهد این دعوا هم تو شهادتش گفته من اینکه دو طرف همدیگر را بزنن ندیدم اما اینکه موبایل را با وساطت گرفته را گفته است. می خواستم ببینم حکم ایشان چیست

مشاوره حقوقی دیه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام نتیجه پرونده غیرقابل پیش بینی می باشد.

بار اثبات ادعا بر دوش ایشان هست میبایست حمله و ضرب و شتم توسط شما را اثبات کنند در غیر اینصورت مطالبه و شکایت آنها ب جایی نخواهد رسید،هرچند موضوع کلی بوده و نیاز ب بررسی و توضیحات بیشتری هم دارد

با سلام و احترام

در امور کیفری ادله باید برای اثبات جرم کافی و مفید علم قاضی باشد در غیر اینصورت جرم ثابت نمی شود.

جهت اظهارنظر بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

نتیجه پرونده با این اوصاف کلی قابل پیش بینی نیست

درود
با این تفاسیر اگر دلایل دیگری نداشته باشند دیه منتفی است.

با سلام، باید اسناد و مدارک شما بررسی شود