می خواهم ازدواج کنم،در مورد نحوه مهریه و شرایط آن راهنمایی بفرمایید

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۵۶ #62130748

توصیه شما در مورد مهریه چیست؟ من دارم ازدواج می کنم با خانمی که فقه و حقوق می خواند ومن بی اطلاع از حقوقم هستمواینکه کل زندگی من یک خانه ۴۰ متری است.

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مهریه ای تعیین کنید که توانایی پرداخت داشته باشید.

در صورت موافقت همسرتان مهریه را عندالاستطاعه تعیین کنید

با سلام هر چیزی که به عنوان مال محسوب شود می تواند مهریه تعین شود وشما در هرحال بعد از عقد مکلف به پرداخت میشوید وبه مجرد عقد زن مالک تمام مهر میشود

بهتر است با ایشان توافق کنید که هر حقی شما دارید ایشان هم داشته باشند مانند حق طلاق ولی مهریه ای در نظر نگیرید و پیشنهاد بنده حقوق برابر است.

شما آدم عاقل وبالغی هستید . فقط بابت مهریه ، چیزی راقبول کنید که درتوان شما باشد .

سلام معمولا مهریه تعداد معینی سکه بهار آزادی تعیین می شود و در اکثر موارد به صورت عندالمطالبه بر ذمه زوج قرار می گیرد . توافق بر اموال معین دیگر به عنوان مهریه نیز امکان پذیر است .

با سلام دقیقا از چه چیز مهریه می خواهید اطلاع کسب کنید؟