تحویل کلید حیاط بیرون به فامیل برادرم اشکال قانونی داره یا نه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۹۱ #62128290

سلام من(خواهر) و برادرم در یک ساختمان دو طبقه زندگی مکنیم که حیاط ورودی درب نداشت حالا درب را درست کردم و سهم پول درب را برادرم نداده و بنا به دلایلی برادرم و خانواده اش به خانه نمی‌آیند زیرا قراره سهم پول درب را بدهد حالا چند روزی است که برادر زنش ساعت ۲ شب می‌آید و در خانه آنها میخوابد و صبح ها ساعت ۱۱ می‌رود تا اگر درب را نصب کردیم کلید را از ما بگیرد و به آنها بدهد و پول درب را ندهد اگر من بعد از نصب درب کلید را به برادر زنش ندهم جرم است؟ زیرا من می‌خواهم کلید را به برادرم بدهم تا پول درب را ازش بگیرم و اگر نداد یک کاغذ بنویسم و امضا و اثر انگشت بگیرم و مدرک دستم باشد تا بعدا بتوانم از بردارم پول درب را بگیرم لطفا مرا راهنمایی کنید باتشکر از شما

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت مشاعی بودن درب هر دو مفر باید هزینه را پرداخت نمایند.

سلام
شما هیچ مسئولیت یا تعهدی برای دادن کلید به شخص مزبور ندارید؛ خصوصا این که نامبرده مالکیت یا سمتی در ملک ندارد.

با سلام..
در هصوص موضوع مطروحه.. عدم تحویل کلید درب حیاط به غیر از برادرتان قطعا جرم نبوده ولی در صورت ممانعت از حضور برادرتان بخانه خودش قابل رسیدگی می باشد..
شما می توانید در صورت لزوم طی دادخواستی هزینه و تعمیرات فوق الذکر را از برادرتان مطالبه نمائید..
موفق باشید..

باسلام
اگر درب جزو مشاعات باشد بایستی هر دو طرف در پرداخت خسارت و هزینه و تعمیرات نیز بصورت مشترک سهیم باشند

اگر شما از ورود انها ممانعت نمایید جرم بوده و قابل رسیدگی
بهتر است در صورت عدم پرداخت دادخواست مطالبه وجه نمایید

با سلام و عرض احترام عدم ارائه کلید به شخص دیگری غیر از مالک قطعا جرم محسوب نمی شودبلکه در مواردی ارائه به شخص غیر مالک ممکن است موجب مشکلاتی شود و این کار شما منطقی است.

با سلام
چون درب ورودی جزء مشاعات حساب میشود باید هردو مشترک پرداخت کنید می توانید کلید را ندهید چون وی صاحبخانه نیست وبگویید کلید را به صاحبخانه تحویل میدهم