بابت عدم همکاری در اساسنامه شرکت چکار باید کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۴ #62112876

باسلام
بنده داخل اساسنامه سه تا شرکت هستم که یه مدتیه همکاری ما با هم تموم شده و این شرکت ها حاضر به خارج کردن اسم بنده از این شرکت ها نیستن
به ثبت شرکت ها مراجعه کردم گفتن باید شکایت کنی حکم دادگاه بیاری
خواستم ببینم من با چه موضوعی باید شکایت کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی شرکت ها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. شرکت از چه نوعی است؟ و امکان فروش سهام برای شما وجود دارد در وهله اول.‌ بعد از طریق دادگاه اقدام به فروش سهام و الزام شرکت به ثبت صورتجلسه خروج از سهامداران شرکت را مطرح نمایید.

سلام دادخواست الزام به تنظیم صورتجلسه خروج از شرکت متصور است

بادرود
دادخواست انحلال تقدیم نمایید