آیا میشود منزلی پلمپ شود و فقط یک نامه در منزل گذاشته شود؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۱۶ #62107796

سلام وقت بخیر بنده کلید ساز هستم و مشتری به من مراجعه میکند و میگویند کلید قفل حفاظ منزلشان را گم کردن یا جا گذاشتن و به منزلشان میرویم و کلید واحد آپارتمان را داشتن و کلید حفاظ آهنی جلوی در را نداشتن و من در مغازه از ایشان مشخصات گرفتم و تاکید کردم باید کسی شما را بشناسد که بتوانم در را باز کنم و قبول میکنند وقتی به محل رفتیم در آپارتمان کسی نبود و دیدم مشتری کلید ورودی آپارتمان را دارد و در را باز کرد و فقط حفاظ مانده بود من هم برایش قفل حفاظ را باز کردم وقتی باز کردم گفت میام مغازه حساب میکنم و بعد اینکه آمدن مغازه گفتند که نامه ای در داخل منزل بوده که پلمپ کرده بودن خانه را و هیچ آثاری از پلمپ روی درب و قفل ها نبود و علت پلمپ را گفتن صاحب خانه عمویشان هست و در زندان هستن و به همبن خاطر شاید بوده
آیا ممکن است برای بنده مشکلی پیش بیاید ؟ یا هر اتفاقی بیفتد گردن مشتری هست ؟ هیچ آثاری از پلمپ روی در نبود و مشتری هم بی اطلاع بود و شب گذشته به منزل آمده بود و صبح این اتفاق افتاد

مشاوره حقوقی ملکی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام فاقد مسوولیت و تعهد خواهید بود.

علایم پلمب و مهر و موم بر روی در گذاشته میشود و نه داخل آپارتمان.

درود
عنایت داشته باشید که شما فریب خورده اید و مرتکی هیچ جرمی نشده اید. نگرانی وجود نداره و نمیشه

شما مسولیتی نخواهید داشت .

با احترام مسئولیتی متوجه شما نیست

بنام خدا،شما مسئولیتی ندارید.

سلام و ارادت
خیر مسئولیتی متوجه شما نیست .