امکان اطلاع از زمان اولین رابطه وجود دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۵۷ #62098337

با سلام
من نامزد دارم و یک سال است با هم رابطه داریم، البته بکارت سالم است ایشان ادعا دارند که میخان بنده به پزشک قانونی جهت مشخص کردن اولین رابطه از مقعدی ببرند
آیا دستگاهی در پزشک قانونی کرج یا تهران وجود دارد که مشخص کنند اولین رابطه در چند سال گذشته رخ داده است؟
ممنون میشم زودتر جواب دهید.

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنین امری اولا از سوی دادگاه پذیرفته نمیشود ثانیا امکان تشخیص ان نیز وجود ندارد

سلام
خیر چنین امکانی وجود ندارد.

با سلام
با توجه به گذشت زمان فوق امکان تشخیص اینکه اولین رابطه چه زمانی بوده است امکان پذیر نیست.

سلام وقت بخیر
چنین رابطه ای در گذشته قابل تشخیص نیست لذا پزشکی قانونی آخرین رابطه را طی شش ماه گذشته تشخیص می دهد .

با سلام و احترام خیر امکان تشخیص رابطه یک سال قبل وجود ندارد