آیا حقوقی مثل حق طلاق را باید در عقد نامه ذکر کنیم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۱۷ #62090094

سلام
تا به زن تعلق گیرد یا خیر؟ و مهم ترین حقوقی که باید از مزد گرفته شود چیست؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . وکالت در طلاق را هم به عنوان شرط ضمن عقد و هم به صورت جداگانه در دفتر اسناد میتوان گرفت . اضافه بر شروط دوازده گانه در عقد نامه هر شرطی را نیز با توجه به نیاز میتوانید در عقد نامه بنویسید .وکالت در طلاق . حق انتخاب محل زندگی . حق خروج از کشور و حق اشتغال میتواند جز شروط شما باشد .

شما می توانید ضمن عقد یا بعدا از ایشان وکالت در طلاق بگیرید

در عقد ازدواج یا طی سند جداگانه وکالت

باسلام
حق طلاق را یا در سند نکاحیه و نیز بعدا در دفاتر اسناد رسمی نیز میتوان جهت دادن حق طلاق به زوجه اقدام نمود

وکالت طلاق باید ازایشان بگیرید

زوجین می‌توانند علاوه بر شروط چاپ شده در قباله نکاحیه هر شرطی را که مایل باشند و خلاف مقتضای عقد نباشد به آن اضافه کنند، از جمله زن می‌تواند شرط کند که اجازه خروج از کشور را دارد و مرد نمی‌تواند مانع از خروج او گردد و یا زن حق انتخاب مسکن و یا ادامه تحصیل و اشتغال به کار و حق حضانت اطفال در صورت وقوع طلاق را داشته باشد
حال باید دید کدام حقوق برای شما مهم تر است
اما در هر صورت میتوانید حق وکالت در طلاق را از همسر خود در عقدنامه بگیرید.

با سلام.
بله شما میتوایند ضمن عقد ازدواج یا طی سند جداگانه وکالت در طلاق از ایشان بگیرید.