آیا این حرفی که زده شده، از نظر قانون، توهین محسوب می شود یا خیر؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۴۲ #62077039

سلام خسته نباشید. یکی از دوستانم خیلی در کارهایم دخالت میکرد و من حرفی به دوستم زدم که نگرانم از نظر قانون و از لحاظ قانونی توهین محسوب شود.
من به دوستم گفتم ببخشید که داریم توی دخالتتون زندگی می کنیم.
آیا این حرفی که من به دوستم زده ام، از نظر قانون و از لحاظ قانونی، توهین محسوب می شود یا خیر؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر این کلمات جرم نیست

سلام
خیر برای مورد مذکور عنوان مجرمانه ای لحاظ نشده است.

خیر هیچ عنوان کیفری ندارد.

عبارت موصوف فاقد وصف مجرمانه است .

سلام وقت بخیر
عنوان مجرمانه فحاشی و توهین ندارد ،